____________________________________________________________________________________________________________________________

Irene Jarnved

Irene Jarnved er 53 år og bor i Mørkøv på Sjælland.

Hun har gennem 26 år arbejdet professionelt med hunde og deres ejere.

Her udover har hun igennem de sidste 19 år uddannet adfærdsbehandlere og instruktører, er foredragsholder og er forfatter til fire bøger og adskillelige artikler om træning og adfærd til flere aviser og hundemagasiner. Udbyder efteruddannelse til instruktører i hundeklubber og -foreninger.

Arbejder endvidere for Dansk Kennel Klub som bl.a. underviser på opdrætteruddannelsen.

Postadresse:

 

skolehunden.dk

Herningvej 53

7800 Skive

Rikke Kilschow Espersen

Rikke Espersen er 41 år og bor udenfor Skive i Jylland.

Hun er lærer indenfor specialområdet. Hun har gennem de sidste 11 år arbejdet med børn med diagnoser indenfor bl.a. ADHD, Aspergers syndrom, Tourette syndrom, tidlige følelsesmæssige skader og adfærdsforstyrrelser. Før det var hun lærer i 6 år på mellemtrinnet i 0-9 afdelingen. Derudover har hun bl.a. specialpædagogisk efteruddannelse, vejlederuddannelse fra KRAP, efteruddannelse i neuropsykologi og pædagogik og praktikvejleder uddannelse.

 

April 2013 blev hendes hund Thomas, som den første i Danmark, ansat som pædagogisk og terapeutisk støtte på Resen Skole, hvor han hver dag gør en stor forskel for børnene og deres familier.

____________________________________________________________________________________________________________________________

skolehunden.dk Irene Jarnved Rikke Kilschow Espersen Kontakt os på: info@skolehunden.dk

 

 

Copyright © All Rights Reserved